STU

 

Som STU uddannelse, for mennesker med særlige behov er vores mål, at skabe rum og muligheder for at eleverne kan udvikle deres kompetencer og potentiale. 

 

Med vores unikke kombination, af et pædagogisk læringsforløb hvor der er højt til loftet og et utal af fagkombinationer, skeamlægges der 3 mdr. af gangen. 

 

Der er mulighed for at vælge fag og aktiviteteter således, at man sammensætter sin egen ''linje''. Man kan vælge mellem Pædagogik, Stil og design, Heste og ridning, Træ og metal og Mekanik og cykel. 

 

På hestelinjen kan der medbringes egen hest, eller eleven kan låne en af vores, under uddanelsesforløbet. 

Brobygning

 

Brobygning tilbyder undervisning et år eller to til unge, der er faldet ud af uddannelsessystemet.

 

Brobygning er for unge, der skal modnes og blive uddannelsesparate, eller som skal have lidt ekstra faglig opmærksomhed og 9. klasses FSA.

 

Brobygning er for unge, der vil arbejde på vores værksteder, hvor de får en faglig base, inden de skal videre på Teknisk skole, STU eller EGU.

 

Brobygning er for unge, der har brug for en glidende overgang til voksenlivet samt social støtte og nye venner til ungdomslivet.

KorsbjerggÄrd dagbehandling

 

Korsbjerggård har overenskomst med Furesø kommune, som er forpligtet til at føre tilsyn, der sikre, at undervisningstilbuddet lever op til bestemmelserne i nærværende overenskomst, samt i øvrigt står mål, med hvad der almindeligevis kræves i folkeskolen. 

 

Dagbehandlingstilbuddet er under opbygning.

Kontakt Fredtofte

Marianna Giese
+ 45 23481462

Flagsøvej 1
3520 Farum

stu.fredtofte@gmail.com