Velkommen til den Hestestøttede STU

HVORFOR FREDTOFTE?

 

 

Fordi den pædagogiske strategi tager udgangspunkt i elevens potentiale, kompetencer og udviklingsmuligheder.

Fordi vi har en bred vifte af uddannelsestilbud for unge, der har særlige udfordringer og som har brug for støtte for at komme ind på arbejdsmarkedet, eller videre i uddannelsessystemet. Vi tilbyder undervisning både i de boglige fag og på vores værksteder med ekstra faglig opmærksomhed. Eleverne har en dagligdag, hvor der er en tydelig struktur, med forudsigelighed, genkendelighed og gentagelser.

Vi tilbyder:

 

Dagbehandlingsskole med FSA, Brobygning og STU uddannelse.

 

    Som Uddannelsessted er vores målsætning at skabe plads i uddannelsessystemet eller på arbejdsmarkedet til mennesker med særlige behov. Vor unikke kombination af værkstedsfag, dyrehold (heste), boglig undervisning og et pædagogisk læringsforløb i praksisfællesskaber, skaber resultater for vores elever.

 

Som uddannelsessted for mennesker med særlige behov, er vores overordnede mål at skabe rum og mulighed for, at eleverne kan udvikle deres kompetencer og potentiale. Med vores unikke kombination af et pædagogisk læringsforløb, hvor der er højt til loftet og et utal af fagkombinationer, skemalægges der for 3 måneder ad gangen.  

Vi lægger vægt på et afstigmatiserende uddannelses- og skoleforløb i et omsorgsfuldt og positivt miljø, hvor der er fokus på læring, sociale kompetencer, venskaber og overgangen til voksenlivet.

 

Ring og book et møde med henblik på at få fremvist skolen, jeg eller en af de andre lærere, vil med glæde give jer en rundvisning, hvor I kan danne jer et indtryk af faciliteterne på vores skole.

 

Med venlig hilsen

 

Marianna Giese

Cand. Pæd og skole leder

Nyheder

Folderen omkring den hestestøttede STU på Fredtofte er nu synlig på hjemmesiden.

 

Når du går på STU Fredtofte - henter og bringer vi dig -

Farum - Birkerød eller Kokkedal station.