Den Lille Rideskole- på Fredtofte

Voksenholdet er for dig, der tidligere har redet, eller er nybegynder.

Vil du ride igen, drømmer du om at tage til Island eller Skagen for at ride en tur.

På Voksenholdene er der op til 4 elever, med fast ridetid en gang om ugen. Under rideundervisningen går vi stille og roligt frem og du kommer op på hesten igen, i dit eget tempo. (Det koster 200 kr pr. elev pr. time). Hvis du har brug for enetid, kan du begyndelsen vælge én til én lektioner, indtil du føler, at du er parat til at være sammen med flere på et hold. (Pris 450 pr time).

Vi rider tirsdage og torsdage aften og enkelte formiddage efter aftale.

 

Senior holdene er for dig, der er gået på efterløn eller pension.

For dig, der vil ride igen, efter en længere pause. Eller for dig, der vil prøve at ride for første gang, selvom du er 60+.

På Seniorholdene, er der op til 4 elever, med fast ridetid en gang om ugen, hvis du kan ride eller har redet tidligere. Til ride undervisningen går vi stille og roligt frem, og du kommer tilbage eller op på hesten igen, i dit eget tempo. (Det koster 200 kr pr. elev pr. time). Hvis du er helt ny ”Rytter” og har brug for enetid, kan du begyndelsen vælge én til én lektioner, indtil du føler, at du er parat til at være sammen med flere på et hold. (Pris 450 pr time).

Vi rider formiddage på Barthahus – målet er, at I skal kunne ride i naturen/skoven eller på Island om I vil -

 

- INTROKURSUS - Forældrehold med max. 4 elever.

Er dit barn begyndt at gå til ridning?  Har du intet kendskab til hesten?

Vil du gerne kunne hjælpe dit barn med hesten og sikkerheden omkring hesten? Så er dette kursus for dig.

I løbet af 4 timer vil du lære om hestens anatomi og natur. Du vil lære at strigle, rense hove og sadle hesten op. Gennem Horsmanship øvelser lærer du fortrolighed med hesten. Med dette kursus bliver du i stand til at hjælpe dit barn, når I er til ridning. Pris kr. 750,- – weekendkursus.

For de forældre der gerne vil prøve at ride, vil der mulighed for dette efterfølgende.